Jouw keuze Jouw succes

ga ervoor!

Ons Werk


Ons werk bestaat voornamelijk uit anderen te helpen en begeleiden om hun doel te realiseren. 

Wij doen dit d.m.v. Team Marketing. Ons Team is al ruim 15 jaar succesvol. Onze ervaring leert dat 99% van de Nederlanders niet weet wat Team Marketing is en wat het mensen biedt.

Ook waren wij allemaal zeer onder de indruk van het Team Marketing bedrijf waarmee wij kennis maakten:

- Het succesvolle bedrijf bestond al 37 jaar.

- niet beursgenoteerd schuldenvrij familiebedrijf - actief in 158 landen 

- financieel zeer krachtig - omzet van ruim 2,8 miljard en een vermogen van 1,5     miljard.

- Wereldspeler in de gezondheidsindustrie met kwalitatief hoogwaardige         producten die iedereen elke dag al gebruikt.

Wij waren zeer verrast over de bijzondere mogelijkheden en dat het bedrijf geen verkopers zocht, zodat we niet hoefden te 'leuren' bij familie en bekenden.

Kortom, niemand van ons kende dit bedrijf en deze unieke werkwijze, maar wij waren allen zeer onder de indruk.

In geen enkele andere industrie is de diversiteit van verschillende achtergronden en beroepsgroepen zo groot als in Team Marketing. De meeste mensen starten hiermee in de eerste instantie parttime - naast hun huidige activiteiten - en geven hun baan op zodra zij een stabiel hoofdinkomen hebben opgebouwd om vervolgens 'fulltime' Team Marketing te bedrijven met een enorme vrijheid zonder baas of personeel.

Wij zoeken daarom ondernemende mensen met een duidelijk doel voor ogen, die affiniteit hebben met het helpen van anderen en het overdragen van kennis.  

Zou u in ons team van collega’s passen? Lees verder bij:  Zoeken wij u